Wilhelmina School Hilversum

Leren doe je met en van elkaar

Welkom bij groep 4A

Wat leuk dat je even bij onze groep komt kijken. 

We zijn een super gezellige groep met 25 kanjers. Dit jaar mogen wij die gezelligheid delen met juf Dani en juf Sietske. 

Op school zitten we niet stil. We rekenen, schrijven, hebben taal, spelling, geschiedenis, natuur, techniek, aardrijkskunde, Engels, muziek en gym. Ook vinden we het erg leuk om te tekenen, te knutselen en verhalen te schrijven.

Gymmen doen we twee keer in de week. We beginnen op maandagmorgen met de gymles. Dit zorgt ervoor dat we lekker wakker aan de lessen kunnen beginnen. Op donderdagochtend hebben we nog een keer gym. De meesters en juffen, die ons op donderdagochtend lesgeven, zijn studenten van het ROC. Super gezellig is dat. 

We gaan dit jaar hard aan de slag met de tafels en klokkijken.  Met taal leren we allerlei mooie verhalen schrijven, heel veel nieuwe woorden en we leren een woordweb te maken. Met het schrijven zijn we bezig met hoofdletters en bij spelling krijgen we de moeilijkste regels uitgelegd. 

We leren nog zoveel meer dan dat, maar we moeten natuurlijk niet alles al verklappen. 

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd even (buiten schooltijden) langs komen om dingen te vragen aan de juffen. Zij staan namelijk niet alleen altijd voor ons klaar, maar ook voor jullie als ouders!  

Groetjes van groep 4! 

 

  • ©2019 Wilhelmina School Hilversum
  • Gijsbrecht van Amstelstraat 4
  • 1213CK Hilversum
  • t: 035-6215840
  • e: wilhelmina@proceon.nl