Wilhelmina School Hilversum

Leren doe je met en van elkaar

Groep 8B

Welkom op de pagina van groep 8b. 

Wij zijn een hele gezellig klas met 23 kinderen en twee juffen. Juf Wilma werkt op ma-wo en juf Eveline op do-vrij. Wanneer juf Wilma Bapo heeft op maandag, dan is juf Eveline er. 

Groep 8 is altijd een spannend jaar, waarin ook veel leuke dingen op het programma staan. Denk aan kamp, schoolbezoeken, musical, afscheid etc. 

In december krijgen we ons definitieve advies voor de middelbare school, en kunnen we op zoek naar een leuke vervolgschool. Ondertussen werken we natuurlijk gewoon hard door!

 

8B maakt schoon

Op een vrijdagmiddag is groep 8b op stap gegaan om op het schoolplein en in de omgeving van de school een opruimactie te houden. Pien en Peri hadden dit project bedacht bij Plannex. Ze hadden gezorgd voor de benodigde materialen en hulp. We hadden eer van ons werk en eigenlijk was het ook gewoon erg leuk om te doen. 

 

Voorleeswedstrijd

In de klas hebben we de voorrondes van de voorleeswedstrijd gehouden. Een aantal kinderen uit de klas hebben voorgelezen en de jury heeft een winnaar gekozen. Sanne is de winnaar geworden van 8b. Op donderdag 17 november was de finale in de gymzaal van de school. Sanne heeft helaas niet gewonnen, maar ze heeft het wel ontzettend goed gedaan. 

 


  • ©2018 Wilhelmina School Hilversum
  • Gijsbrecht van Amstelstraat 4
  • 1213CK Hilversum
  • t: 035-6215840
  • e: wilhelmina@proceon.nl